شركة فور يمنى

فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه

اهلا وسهلا بك زائنا الكريم فى منتديات عابدين يشرفنا أنضمامك لنا بالتسجيل بالضغط هنا لتتمتع بمزايا منتدانا .
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ ارسال المشاركة
بواسطة
الكلب من كتاب دكتور مصطفى محمود اعترافات عشاق
لا شئ يساوى الحرية من كتاب اناشسيد الاثم والبراءة لدكتور مصطفى محمود
لا تسمح لاحد بتحطيمك
مؤلمة جدا مضحكة جدا
ماذا تفعل في ساعات االحزن
روائع الاقوال والحكم
عن الرجولة اتحدث انا
البعض نحبهم
تشييز كيك الكيوى
طريقة عمل البنا كوتا الايطالية
الخميس 24 أبريل 2014 - 10:02
الخميس 24 أبريل 2014 - 10:01
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:35
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:23
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:16
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:08
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:02
الأربعاء 8 يناير 2014 - 18:57
الإثنين 30 ديسمبر 2013 - 21:14
الإثنين 30 ديسمبر 2013 - 20:39
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee



10/12/2012





 
شاطر

الإثنين 17 ديسمبر 2012 - 7:58
رسالة
بيانات كاتب الموضوع
فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فضى
الرتبه:
عضو فضى
الصورة الرمزية
 

البيانات
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 109
نقاط : 10727
النشاط : 0
تاريخ الميلاد : 29/06/1966
تاريخ التسجيل : 27/02/2012
العمر : 51
 
 

 


الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:


مُساهمةموضوع: فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه   




المقادير:

1/ 2 كيلو فراخ مخلية
ورق لاورا
ملعقة نشا
بصلة مفرومة
1/ 4 كوب زبادي
1/ 2 كوب كريمة
1/ 4 ملعقة شطة
ملح وفلفل أسود
2 ملعقة كبيرة زبدة
2 ملعقة كبيرة زيت
كوب صلصة طماطم
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة بابريكا
1/ 2 ملعقة زنجبيل مفروم
2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
1/ 2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم

الطريقة:

1- حطّي شوية زيت في طاسة كبيرة، وشوّحي فيها البصل لحد ما يذبل ويبقى لونه شفاف.

2- بعد كده حطّي الزبدة، وعصير الليمون، والثوم والزنجبيل المفرومين، والبابريكا، والكمون، وورق اللاورا، وقلّبيهم شوية على النار.

3- بعد كده حطّي صلصة الطماطم وقلّبي الخليط وسيبيه على النار لمدة 2 : 3 دقائق وبعدين حطّي الكريمة والزبادي وقلّبيهم كويس أوي.

4- قلّلي النار وسيبي الصوص على نار هادية لمدة 10 دقائق، وتبّليه بالملح والفلفل الأسود والشطة وبعدين ارفعيه من على النار.

5-
بعد كده هاتي طاسة وسخّني فيها شوية زيت، وقطّعي الفراخ قطع صغيرة
وشوّحيها في الزيت شوية لحد ما لونها يبقى ذهبي، وبعد كده قلّلي النار
وبعدين تبّلي الفراخ بالملح والفلفل والشطة.

6- بعد كدة خدي 1/ 3
كوب من الصوص اللي جهزتيه، وحطّيه على الفراخ وسيبيهم على النار لمدة 5
دقائق لحد ما كميته تقل شوية، وبعد كده صبّي باقي الصوص على الفراخ.

7-
اخلطى ملعقة النشا مع ميه وقلّبيهم كويس وحطّيهم على الفراخ، وسيبيهم على
النار لمدة 5 : 10 دقائق أو لحد ما الصوص يبقى سميك.. وبالهنا والشفا.







 الموضوع الأصلي : فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه // المصدر : منتدات عابدين // الكاتب: abuahmad




abuahmad ; توقيع العضو





[center]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/center]

الثلاثاء 18 ديسمبر 2012 - 0:33
رسالة
بيانات كاتب الموضوع
فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فضى
الرتبه:
عضو فضى
الصورة الرمزية
 
avatar

البيانات
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 170
نقاط : 10879
النشاط : 0
تاريخ الميلاد : 04/07/1980
تاريخ التسجيل : 26/02/2012
العمر : 37
 
 

 


الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:


مُساهمةموضوع: رد: فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه   




جميلة جداااا
سلمت الانامل على
الاختيار الرائع
لكم ودي







 الموضوع الأصلي : فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه // المصدر : منتدات عابدين // الكاتب: shamirnda




shamirnda ; توقيع العضو




مواقع النشر (المفضلة)


الــرد الســـريـع


خــدمات المـوضـوع
 KonuEtiketleri كلمات دليليه
فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه , فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه , فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه ,فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه ,فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه , فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه
 KonuLinki رابط الموضوع
 Konu BBCode BBCode
 KonuHTML Kodu HTMLcode
إذا وجدت وصلات لاتعمل في الموضوع او أن الموضوع [ فراخ بالزبده على الطريقه الهنديه ] مخالف ,, من فضلك راسل الإدارة من هنا






مواضيع ذات صلة



الساعة الآن


حقوق الطبع والنشر 2012 - 2013
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات عابدين
تحويل الاستايل بواسطة شركة فور يمنى