شركة فور يمنى

طريقة عمل اللكاليماري المحشي

اهلا وسهلا بك زائنا الكريم فى منتديات عابدين يشرفنا أنضمامك لنا بالتسجيل بالضغط هنا لتتمتع بمزايا منتدانا .
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ ارسال المشاركة
بواسطة
الكلب من كتاب دكتور مصطفى محمود اعترافات عشاق
لا شئ يساوى الحرية من كتاب اناشسيد الاثم والبراءة لدكتور مصطفى محمود
لا تسمح لاحد بتحطيمك
مؤلمة جدا مضحكة جدا
ماذا تفعل في ساعات االحزن
روائع الاقوال والحكم
عن الرجولة اتحدث انا
البعض نحبهم
تشييز كيك الكيوى
طريقة عمل البنا كوتا الايطالية
الخميس 24 أبريل 2014 - 10:02
الخميس 24 أبريل 2014 - 10:01
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:35
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:23
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:16
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:08
الأربعاء 8 يناير 2014 - 19:02
الأربعاء 8 يناير 2014 - 18:57
الإثنين 30 ديسمبر 2013 - 21:14
الإثنين 30 ديسمبر 2013 - 20:39
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee
GeeGee



10/12/2012





 
شاطر

الجمعة 31 أغسطس 2012 - 15:39
رسالة
بيانات كاتب الموضوع
طريقة عمل اللكاليماري المحشي
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
المديرة العامة
الرتبه:
المديرة العامة
الصورة الرمزية
 
avatar

البيانات
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 926
نقاط : 16060
النشاط : 0
تاريخ الميلاد : 15/11/1986
تاريخ التسجيل : 01/03/2010
العمر : 31
 
 

 


الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:


مُساهمةموضوع: طريقة عمل اللكاليماري المحشي   




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير كيلو كاليمارى - كوب ارز كبير - بصلة مفرومة و ملعقة صغيرة ثوم وكوب طماطم و شبت وبقدونس وملح وفلفل اسود وكمون ( توابل سمك لو امكن ) - ملعقتين زيت
الطريقة مع الصور البصلة مع الزيت على النار يا دوب تذبل قليلا ثم ملعقة الثوم المفروم



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هنا اضفت الطماطم وخلتها تتسبك كويس ( تتشرب وتتقل )

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هنا اضفت كوب الارز والتوابل كلها وشوحت الارز كويس ولما اطفىء النار اضيف الشبت والبقدونس المفروم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لما برد الارز شوية حشيت الكاليمارى
لو عندك جمبرى بيبى بينفع قوى اخلطية على الارز
هنا فى الطاجن بتاعى اللى بحبة جداااا فاض عندى شوية ارز هارميمة حراااااااااااااام طبعا هتعملى اية يا نونيا
وضعتهم فى قاع الطاجن ( لاحظى الارز يادوب مشوح ) ورصيت الكاليمارى اللى حشيتة ارز بالشكل دة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


قفلتة بالخلة بالشكل دة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وضعت شوية مية بالتقريب كدة يكفى السوا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

غطيت الطاجن بالالومنيوم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


لو عاز مية اضيفى قليلا بعد الارز ما يستوى شيلى الفويل ثوانى لآكتساب اللون الحلو دة اغرفية بجانب الارز بالشكل الجميل دة








 الموضوع الأصلي : طريقة عمل اللكاليماري المحشي // المصدر : منتدات عابدين // الكاتب: GeeGee




GeeGee ; توقيع العضو



الإثنين 17 ديسمبر 2012 - 2:54
رسالة
بيانات كاتب الموضوع
طريقة عمل اللكاليماري المحشي
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فضى
الرتبه:
عضو فضى
الصورة الرمزية
 
avatar

البيانات
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 170
نقاط : 10879
النشاط : 0
تاريخ الميلاد : 04/07/1980
تاريخ التسجيل : 26/02/2012
العمر : 37
 
 

 


الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:


مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل اللكاليماري المحشي   




روعه حبيبتى
عاشت ايدك
وصفه اكيد لذيذه
دمتى بود







 الموضوع الأصلي : طريقة عمل اللكاليماري المحشي // المصدر : منتدات عابدين // الكاتب: shamirnda




shamirnda ; توقيع العضو




مواقع النشر (المفضلة)


الــرد الســـريـع


خــدمات المـوضـوع
 KonuEtiketleri كلمات دليليه
طريقة عمل اللكاليماري المحشي , طريقة عمل اللكاليماري المحشي , طريقة عمل اللكاليماري المحشي ,طريقة عمل اللكاليماري المحشي ,طريقة عمل اللكاليماري المحشي , طريقة عمل اللكاليماري المحشي
 KonuLinki رابط الموضوع
 Konu BBCode BBCode
 KonuHTML Kodu HTMLcode
إذا وجدت وصلات لاتعمل في الموضوع او أن الموضوع [ طريقة عمل اللكاليماري المحشي ] مخالف ,, من فضلك راسل الإدارة من هنا






مواضيع ذات صلة



الساعة الآن


حقوق الطبع والنشر 2012 - 2013
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات عابدين
تحويل الاستايل بواسطة شركة فور يمنى